:::「 蔡英文, Fuck You! 」

脫離政治

In our age there is no such thing as ‘keeping out of politics.’ All issues are political issues, and politics itself is a mass of lies, evasions, folly, hatred and schizophrenia.

這個時代沒有「脫離政治」這種東西。所有問題都是政治問題,政治本身就是一堆謊言、推辭、愚蠢、仇恨和精神分裂。

~~ George Orwell (喬治 . 威爾)

** 喬治 . 威爾是二十世紀全人類最偉大的作者之一。他寫的「一九八四」,一直到現在都還在影響人類文明的走向。

———————–

你吃的晚餐是不是「政治問題」呢?

應該不是吧!

那麼,被「政治問題」劃出的南北韓三十八度線,兩邊人民吃的晚餐是不是也應該差不多呢?

被「政治問題」隔到另一頭的中國人民是無法到這個部拉格看這篇文章的。

當「脫離政治」這種東西被全社會接受時,你也將無法到這個部拉格。

你認為它不會發生?

再考慮一下吧!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s

標籤雲

%d 位部落客按了讚: